logo songteksten.net

Janet Jackson brengt eerbetoon aan dansers

LOS ANGELES - Janet Jackson heeft tijdens haar concert in Hollywood zondag een eerbetoon gegeven aan haar huidige en voormalige dansers. De 51-jarige zangeres nodigde haar voormalige danscrew uit om mee te dansen op het nummer Rythm Nation. Jenna Dewan-Tatum was een van de gelukkigen.

Jackson vroeg haar "kinderen" om op het podium te komen om samen met haar te dansen, naar eigen zeggen omdat ze zoveel aan ze te danken had.

"Ik droomde altijd al van dansen met Janet Jackson en kneep mezelf elke dag toen ik mee mocht in de All For You Tour in 2001", schreef de vrouw van Channing Tatum op Instagram. "Gisteravond kneep ik mezelf weer, Janet heeft veel betekend voor haar dansers en voor mij persoonlijk. Dank je lieverd!", vervolgde ze.

Janet Jackson onderbrak haar haar State of the World Tour om in januari te bevallen van haar zoon Eissa, maar is inmiddels weer aan het optreden. In april liet ze weten te scheiden van de vader van haar zoontje, Wissam Al Mana. Haar broer Randy Jackson vertelde eerder in een interview met Billboard dat Al Mana verbaal agressief was tegen de zangeres en dat dat een van redenen was dat het huwelijk stuk is gelopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren