logo songteksten.net

Evers staat op met Armin van Buuren

AMSTERDAM - Radio 538 staat deze week volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). De zender heeft The Student Hotel in de hoofdstad overgenomen en omgedoopt tot 538DJ Hotel. Gedurende het dancefestival vanaf woensdag tot en met zaterdag komen alle uitzendingen tussen 06.00 uur en middernacht vanuit de lobby van het hotel.

Edwin Evers trapte de week af met Armin van Buuren. De dj was woensdagochtend sidekick in Evers Staat Op. Armin is geen onbekende voor 538. Elke vrijdagavond is zijn danceprogramma A State of Trance op de zender te horen. De dj ziet een groot verschil tussen zijn eigen programma en Evers Staat Op. "Personality-radio is een vak apart en dat heeft Edwin in de vingers. Ook bij buitenlandse stations wordt hij vaak als voorbeeld genomen. Hoe maak je nou een ochtendprogramma, hoe hou je het interessant, wat zeg je en ik heb nu wel geleerd als dj dat het heel moeilijk is om iets goed te zeggen", zegt Armin van Buuren."Het is leuk om naar te luisteren, maar wel moeilijk om te maken. Als ik dat zelf probeer, dan lukt dat half zo goed. Het is leuk om dat eens van dichtbij te zien."

Ook donderdag heeft Evers beroemde collega's aan zijn zijde, als Sunnery James en Ryan Marciano de sidekicks zijn van de ochtendjock.

Vrij toegankelijk

Jonge dancefans kunnen woensdagmiddag terecht in het hotel bij de 538 Presents Armada Fissa! Dan draaien Sunnery James & Ryan Marciano, Lost Frequencies, Dirtcaps en Julian Jordan speciaal voor fans tussen de 12 en 17 jaar. Woensdagavond geeft Martin Garrix een showcase voor 250 luisteraars. Later in de week draaien David Guetta, Hardwell en Afrojack voor een select publiek.

Gedurende de week komen veel dj's langs in 538DJ Hotel. Onder meer W&W, Jax Jones, DJ Licious, Headhunterz, Alan Walker, Lucas & Steve, Don Diablo, Ben Liebrand en Brooks zullen te horen zijn in de diverse programma's.

538DJ Hotel is vrij toegankelijk. Liefhebbers kunnen gedurende het ADE live zien hoe hun favoriete radioprogramma wordt gemaakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren