logo songteksten.net

Relatie Peterzon en Niessing voorbij

AMSTERDAM - Het is weer voorbij tussen Milika Peterzon en Edvard Niessing. De voormalig SBS6-presentatrice heeft de relatie met oud-RTL-nieuwslezer verbroken. Dat heeft Niessing bevestigd aan De Telegraaf.

De vonk sprong eerder dit jaar over toen Edvard Milika benaderde, nadat hij had gelezen over de moeilijke tijd die ze had doorgemaakt. De twee gingen op vakantie naar Rhodos en waren gek op elkaar. Maar vorige week liet Milika Edvard weten een einde aan de relatie te willen maken.

Niessing zag dat niet aankomen, vertelt hij aan De Telegraaf. "Het is een hard gelag voor me. We zaten vorige week bij Milika thuis op de bank. we hadden een leuke avond, dacht ik. Maar ineens vertelde ze dat het voor haar allemaal toch niet was wat ze zich had voorgesteld. 'Mijn gevoelens voor je zijn weg, en dat spijt me', zei ze. Dat kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel. De grond sloeg onder mijn voeten weg. Zó overviel het me. Ik had steeds gedacht dat deze relatie gewoon niet fout kón gaan, zo goed voelde het en zo veel hield ik van haar.”

Waarom Milika's liefde voor hem over was, weet Edvard niet, maar hij heeft een vermoeden. "Als je zoals Milika anderhalf jaar alleen geweest bent en er komt ineens een man die dag en nacht voor je wil zorgen en alles wil doen, dan is dat misschien iets te veel van het goede. Misschien waren de aandacht en liefde die ik gaf too much, te overdadig.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren