logo songteksten.net

Countryartiesten eren slachtoffers Las Vegas

NASHVILLE - Bekende countryartiesten hebben woensdagavond op indrukwekkende wijze stilgestaan bij de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas. Tijdens de CMT Artists of the Year show in Nashville namen Jason Aldean, Luke Bryan, Florida Georgia Line, Chris Stapleton en Keith Urban ter ere van de slachtoffers niet hun awards in ontvangst en bleven de gebruikelijke speeches achterwege. In plaats daarvan trad een aantal van hen op, meldt Billboard.

Jason Aldean, die op het podium stond van het Route 91 Harvest Festival in Las Vegas toen Stephen Paddock vanuit zijn hotelkamer het vuur opende op het publiek, hield een toespraak. "Wij hebben de afgelopen maanden onze ergste nachtmerrie beleefd", zei Aldean. "Onze harten zijn gebroken en dat is nog zeer zwak uitgedrukt. Maar keer op keer is bewezen dat we de kracht hebben om alles te overleven wat onze manier van leven en onze vrijheid bedreigt. We dragen deze avond op aan jullie en iedereen die de afgelopen maanden door deze tragedie is getroffen."

De avond werd afgesloten door Aldean, die samen met Keith Urban, Chris Stapleton en Little Big Town I Won't Back Down van de onlangs overleden Tom Petty bracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren