logo songteksten.net

'Paris Hilton ontsnapte aan Harvey Weinstein'

LOS ANGELES - Harvey Weinstein had in 2001 een oogje op Paris Hilton. De in opspraak geraakte filmproducent wilde zijn slag slaan tijdens een gala in het Franse Cannes, beweert althans een ooggetuige tegen Page Six. Paris moest echter niets hebben van Weinstein die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van seksuele intimidatie, aanranding of verkrachting.

Tijdens het gala was Paris twintig jaar oud en dankte ze haar roem nog vooral aan haar achternaam. "Toen ze arriveerde, ging Harvey in een rechte lijn op haar af. Hij leek zelfs een beetje te kwijlen", aldus de ingewijde. "Hij gebruikte vervolgens zijn standaard openingszinnen: 'kom naar mijn kantoor. Ik wil films met je maken. Ik kan een ster van je maken'."

De ooggetuige zegt zich het incident nog goed te herinneren omdat Weinstein er nogal fanatiek in ging. De producent volgde haar zelfs naar het damestoilet. Een bewaker wist hem uiteindelijk weg te sturen en zorgde ervoor dat hij de rest van de avond niet meer in de buurt kwam van Paris.

Een woordvoerder van Paris wilde niet op het verhaal reageren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren