logo songteksten.net

Linkin Park brengt live-album uit

LOS ANGELES - Linkin Park heeft woensdag hun nieuwe live-album aangekondigd. De plaat One More Light Live is een live-registratie van de laatste tour met de in juli overleden leadzanger Chester Bennington.

"We dragen deze live-plaat op aan onze broer Chester die zijn hart en ziel in One More Light legde", staat in een verklaring van de Amerikaanse band op hun website. Het album bevat zestien live-registraties van nummers die de band afgelopen zomer tijdens hun One More Light tour opvoerden. "De shows die we samen speelden tijdens de vroege zomer van 2017 waren buitengewoon. Chester zei nog dat hij dacht dat dit de beste tour was die we ooit hadden gedaan. De kameraadschap en vreugde die we op het podium hebben ervaring, laat de diepe verbondenheid zien die we met elkaar, onze fans en de muziek hebben."

Eerder bracht de band al een videoclip uit van het gelijknamige album. Het nummer One More Light was geschreven voor mensen die een geliefde zijn verloren en de band besloot na de dood van Bennington op 20 juli om de single en de video aan hem op te dragen. In de clip zijn beelden van Bennington verwerkt.

One More Light Live ligt op 15 december in de winkel. Fans kunnen een pre-order plaatsen waarmee ze de live-registratie van het nummer Crawling alvast kunnen downloaden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren