logo songteksten.net

Onderzoek tweede medewerker Kemna Casting

AMSTERDAM - Bij Kemna Casting loopt een onderzoek naar een tweede medewerker. Dat liet het bedrijf weten in RTL Boulevard.

Het bedrijf zit midden in een proces waarbij Bureau Integriteit de medewerkers onderzoekt op grensoverschrijdend gedrag. "Gezien de vertrouwelijkheid van dit proces kunnen we over individuele gevallen geen uitspraken doen", stelt Kemna Casting in een verklaring. "Wel kunnen we zeggen dat naar een medewerker een nader onderzoek loopt. Deze medewerker is op dit moment vrijgesteld van werk en indien het onderzoek van Bureau Integriteit dat uitwijst, zullen wij passende maatregelen nemen."

Marc van Bree, een van de directieleden van Kemna Casting, reageerde donderdagavond in RTL Late Night op de aanhoudende kritiek op het bedrijf na beschuldigingen van acteurs over het seksuele wangedrag door voormalig castingdirector Job Gosschalk. Hij zei niet op de hoogte te zijn geweest van de misstanden. ''Ik heb de geruchten nooit eerder gehoord'', zei Van Bree. ''Ik heb oprecht spijt dat er een bedrijfscultuur geweest is waarin niemand zich veilig voelde om naar buiten te treden, dat raakt me zeer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren