logo songteksten.net

Katy Perry en The Weeknd op 'dinerdate'

LOS ANGELES - Katy Perry en The Weeknd zijn maandagavond samen in een restaurant in Hollywood gezien. Volgens Glamour leek het erg op een date.

De 33-jarige Katy en de 27-jarige Abel Tesfaye, zoals The Weeknd in werkelijkheid heet, liepen niet samen door de voordeur van het Italiaanse restaurant. Ook gingen ze aan het einde van de avond apart van elkaar weer weg.

Maar in het restaurant ging het er volgens ooggetuigen gezellig aan toe. De zangeres en de zanger dineerden drie uur lang en lachten heel wat af. En dit is niet de eerste keer dat ze samen op een date zijn gezien. Begin deze maand werden ze ook al samen gezien in een club in Los Angeles.

The Weeknd lijkt van zijn vrijgezellenbestaan te genieten. Drie weken geleden werd bekend dat de Canadese zanger niet langer een relatie heeft met Selena Gomez. Zij lijkt terug te zijn bij haar ex Justin Bieber. The Weeknd is ondertussen gezien met Justins ex Yovanna Ventura en vorige week werd hij betrapt toen hij het appartement van ex Bella Hadid verliet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren