logo songteksten.net

Tom Arnold moest Hugh Grant aan alibi helpen

LOS ANGELES - Hugh Grant vroeg acteur Tom Arnold in 1995 om een alibi toen hij in Los Angeles vast zat vanwege prostitueebezoek. Dat vertelde Tom in The Steve Harvey Show, een Amerikaanse talkshow.

De twee acteurs waren bezig aan de film Nine Months en toen de opnamen voorbij waren, wilde Tom graag wat met zijn collega chillen. Maar daar had Hugh geen trek in. “Ik dacht dat we vrienden waren”, vertelde Tom, ook bekend van True Lies. “Dus nodigde ik hem na de laatste opnamedag uit om wat te gaan doen op de dagen dat hij nog in Los Angeles was.”

Tom kwam van een koude kermis thuis. Hugh had geen trek in zijn gezelschap. “Hij vertelde me dat de film klaar was en dat we eigenlijk alleen maar voor de periode van de opnamen maatjes waren.” Die houding van de Brit zorgde ervoor dat Tom een beetje teleurgesteld raakte in zijn collega, vertelde hij. “Hij zei nog dat je niet met iedereen met wie je werkt vrienden kan zijn.”

Alibi

Maar niet veel later had Hugh Tom toch nodig. Hugh belde hem toen hij in de cel zat omdat hij op Sunset Boulevard seks wilde kopen bij prostituee Divine Brown. “Hij had me nodig als alibi.” Niet alleen voor de politie maar ook voor zijn toenmalige vriendin Elizabeth Hurley. “Zijn we dan nu wel vrienden”, was alles wat Tom tegen Hugh zei.

Tom haalde ook herinneringen op aan Kevin Hart. Hij werkte in 2004 samen met Kevin en comédienne en actrice Mo'Nique aan de film Soul Plane. Tussen Kevin en de actrice ging het niet helemaal goed. “Ze gaf hem klappen omdat hij haar pestte met haar harige benen.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren