logo songteksten.net

Sint stuwt Kinderen voor Kinderen naar 1

AMSTELVEEN - Kinderen voor Kinderen heeft na negen weken alsnog de koppositie in de Album Top 100 te pakken. Gruwelijk eng, het 38e album van het kinderkoor, verslaat dankzij de sinterklaasinkopen Marco Borsato. Ook het nieuwe album van Broederliefde komt te kort om Kinderen voor Kinderen te achterhalen.

Gruwelijk eng is de zestiende Kinderen voor Kinderen-plaat die de toppositie van de Album Top 100 weet te bereiken. De vorige cd Voor altijd jong! maakte vorig jaar precies dezelfde beweging. In de week voor pakjesavond stond de plaat een week op nummer 1.

Dat het dit jaar ook lukt, is een behoorlijke prestatie met het oog op de release van Broederliefde. Dat album werd deze week massaal beluisterd via de streamingdiensten. Als gevolg daarvan komen alle twaalf albumtracks deze week afzonderlijk van elkaar binnen in de Single Top 100.

In de top vijf is verder het livealbum van Jannes, Live in Gelredome, nieuw en keert Kensington met Control terug bij de bestverkochte albums. De cd van de Utrechtse rockers stond afgelopen week weer in de belangstelling vanwege de vijf Kensington-concerten in de Ziggo Dome.

Album Top 10 week 48

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (2) Kinderen voor Kinderen - Gruwelijk eng - 38

  2. (-) Broederliefde - We moeten door

  3. (1) Marco Borsato - Thuis

  4. (-) Jannes - Live in Gelredome 15 jaar

  5. (8) Kensington - Control

  6. (4) K3 - Love Cruise

  7. (6) Ed Sheeran - รท [Divide]

  8. (5) Lil' Kleine - Alleen

  9. (-) Vreemde Kostgangers - Nachtwerk

  10. (3) Frenna & Diquenza - We Don't Stop

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren