logo songteksten.net

Moeder Justin Bieber gek op Selena Gomez

LOS ANGELES - Hoewel ze nog niks officieel naar buiten hebben gebracht, lijken Justin Bieber en Selena Gomez hun relatie een nieuw leven ingeblazen te hebben. En daarmee is Pattie Mallette, de moeder van Justin, bijzonder in haar nopjes. Tijdens een benefietlunch in Los Angeles, waar een non-profitorganisatie werd gesteund die vecht tegen mensenhandel, zei ze tegen People Magazine van Selena te houden en dat ze een speciale band met haar 'schoondochter' heeft.

Mallette was een van de sprekers bij het event, waar Justin ook aanwezig was. Hoewel de Candese superster zelf zijn kaken stijf op elkaar houdt wat betreft Selena, was zijn moeder iets loslippiger: "Hij vertelt me er niet zoveel over, dus ik kan niets zeggen over hun persoonlijke relatie. Maar als hij van haar houdt, dan doe ik dat ook. Hij heeft zich erg gefocust op zijn relatie met God de laatste tijd en dat heeft hem goed gedaan. Justin weet nu wat belangrijk voor hem is."

Volgens de moeder van 'The Beebs' is haar zoon volwassener geworden, iets waarop ze heel trots is. "Liefde houdt hem bij de les, zeker als die liefde van een meisje als Selena komt. Zij geeft heel veel om hem."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren