logo songteksten.net

The Rock huilt 'mannentranen' op Walk of Fame

LOS ANGELES - Dwayne Johnson kreeg het één keer te kwaad tijdens de onthulling van zijn ster op de Walk of Fame woensdag. "Mannelijke tranen, natuurlijk", grapte hij op Twitter.

Tijdens de ceremonie noemde de acteur de onthulling van zijn ster "een machtig moment". Hij vertelde dat onderweg ernaartoe zijn moeder Ata hem had gevraagd of hij dit ooit voor mogelijk had gehouden. "Ik zei 'absoluut niet'. We stonden op straat toen ik vijftien was. We werden uit ons huis gezet en moesten Hawaï verlaten. We werden gedwongen hiernaartoe te verhuizen, en kijk ons nu eens."

De Jumanji-acteur werd tijdens de ceremonie in Hollywood niet alleen bijgestaan door zijn moeder, maar ook door zijn dochtertje en vriendin Lauren Hashian. Het paar maakte eerder deze week bekend dat de bijna 2-jarige Jasmine in het voorjaar een zusje krijgt. Dwayne, die ook nog een 16-jarige dochter heeft uit een eerdere relatie, liet daarbij weten: "Allemaal meiden. Eén gozer. En een jongenshond. Ik zou het niet anders willen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren