logo songteksten.net

Estelle: meer zelfvertrouwen door fotografie

HILVERSUM - Estelle Cruijff heeft door het winnen van het fotografieprogramma Het perfecte plaatje meer zelfvertrouwen gekregen. ''Het perfecte plaatje heeft me goed gedaan'', vertelt ze in De Telegraaf.

''Het was goed voor mijn zelfvertrouwen en ik durf weer meer onder de mensen te komen. Ik trok me terug en hield meer afstand door, ja de manier waarop mensen naar me keken. Door de leuke reacties van nu zet ik daar een streep onder. Ik durf weer meer en sta ook open voor nieuwe dingen."

Estelle staat met haar fotoreportage in National Geographic Traveler en wil nu verder met fotografie. ''Begin volgende week heb ik een opdracht van de voetbalbond KNVB. Ik ga voor hen een serie portretten maken. En er zijn wat bladen die zich gemeld hebben, ook voor portretten en fashionshoots. Dus het levert echt wat op. Ik hoop zo hier mijn draai in te vinden en met fotografie bezig te kunnen zijn. Ik heb door de druk van het programma in vijf maanden geleerd waar een ander jaren over doet. Veertien, vijftien uur per dag duurden de opnamen en dat een paar keer in de week. Maar ik kon er ook niet genoeg van krijgen, zeker niet vanaf het moment dat het ook begon te lukken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren