logo songteksten.net

Roxeanne Hazes was verliefd op Victor Mids

VOLENDAM - Zangeres Roxeanne Hazes had een tijdlang een oogje op illusionist Victor Mids. “Je was mijn secret crush”, biecht ze op in een duo-interview in het januarinummer van 100%NL Magazine.

“Negen jaar geleden werd ik als gast uitgenodigd voor het tweede seizoen van het tv-programma De nieuwe Uri Geller. Ik zei meteen ‘ja’, in de hoop dat ik aan jou zou worden gekoppeld”, bekent ze. "Jij was toen mijn secret crush. Ik vond jou zó ongelooflijk sexy, dat ik eigenlijk hoopte dat we iets dokter-achtigs mochten doen.”

De 24-jarige Roxeanne werd eerder dit jaar ten huwelijk gevraagd door haar vriend Erik Zwennes, die bij haar platenlabel werkt. Ze hopen komend jaar te trouwen. “Ik ben heel erg verliefd!”, zegt Roxeanne in het interview. “Ik heb een heel fijne relatie, met wie ik samen werk en woon. We hebben de grootste lol samen en hij is mijn allerbeste vriend. Door hem zit ik goed in mijn vel en het wordt er steeds gezelliger op. Ik ben echt heel gelukkig.”

Viktor Mids heeft al zes jaar een relatie. "En de verliefdheid is er nog steeds. De uitleg van deze truc zou ik je niet kunnen vertellen. Liefde is niet iets mechanisch. Gewoon bij elkaar horen - dát is het, waarschijnlijk.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren