logo songteksten.net

Britney Spears wordt weer tante

LOS ANGELES - Britney Spears wordt wederom tante. Haar zusje Jamie Lynn maakte zondag op Instagram bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje: "Het ziet ernaar uit dat we 2018 beginnen met een nieuwe mijlpaal... Ik ben zo blij om bekend te maken dat Maddie eindelijk grote zus wordt."

Maddie (9) is Jamie Lynns eerste dochter, die begin dit jaar ternauwernood een quad-ongeluk overleefde. Op het landgoed van Jamie Lynns stiefvader sloeg Maddie over de kop met een quad en kwam terecht in een vijver, waar ze minutenlang bewusteloos onder water lag. Het meisje werd gered en herstelde volledig.

In het bericht grijpt Jamie Lynn ook terug op het ongeluk van Maddie: "2017 was een jaar met de grootste uitdagingen in mijn leven, maar ook de grootste zegeningen. Dit jaar maak ik de keuze om me te focussen om niet alleen als mens maar ook als artiest de beste te worden die ik maar kan zijn."

Jamie Lynn stapte in 2014 in het huwelijksbootje met James Watson. Ze was al eens eerder verloofd met de vader van Maddie, Casey Aldridge. Van een huwelijk kwam het echter nooit en de relatie strandde uiteindelijk in 2010.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren