logo songteksten.net

Fadi Fawaz blijft George Michael missen

LONDEN - Fadi Fawaz, de partner van de vorig jaar overleden George Michael, heeft zijn vriend maandag herdacht met een emotioneel eerbetoon op Instagram. Hij plaatste een foto waarin hun gezichten zijn samengesmolten, met een ontroerend gedicht op de rechterwang. "Het is wat het is", staat in het onderschrift. In het gedicht schrijft Fadi dat hij George "voor altijd zal missen tot de dag dat hij hem weer zal zien".

Fadi was degene die het lichaam van George vorig jaar op eerste kerstdag vond in het huis van de zanger in Goring-on-Thames in Oxfordshire. De politie onderzocht nog enige tijd de rol van Fadi bij de dood van George, maar rechercheurs vonden geen verdachte omstandigheden. Later bleek dat de zanger een natuurlijke dood was gestorven.

De kerstdagen brengt Fadi dit jaar door met vrienden op het platteland. Tegen de Sunday Mirror zei hij eerder dat hij het niet kon verdragen om in Londen te zijn met de vele kerstbomen en kerstlichtjes. "Het maakt me verdrietig, ik wil gewoon dat het voorbij is."

Naast Fadi staan ook honderden fans maandag stil bij de eerste sterfdag van George. Bij zijn woningen in Goring-on-Thames en in Londen worden bloemen en kaartjes neergelegd en kaarsjes aangestoken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren