logo songteksten.net

Paris Hilton verloofd met Chris Zylka

ASPEN - Paris Hilton is tijdens de wintersportvakantie in Aspen in de Amerikaanse staat Colorado ten huwelijk gevraagd. De 36-jarige socialite is verloofd met acteur Chris Zylka.

''Ik ben zo gelukkig verloofd te zijn met de liefde van mijn leven en mijn beste vriend'', laat Paris Hilton aan People weten. "Ik heb me nog nooit zo gelukkig, veilig en geliefd gevoeld. Hij is de ware voor mij in alle opzichten en heeft me laten zien dat sprookjes echt bestaan", vervolgt de hotelerfgename. Zylka ging op zijn knieƫn op de skipiste na een gezamenlijke lunch in het wintersportoord. Hilton: ''Ik was zo verrast. Ik heb onmiddellijk ja gezegd. De verlovingsring is zo prachtig en glimmend. Ik trilde ervan. Ik heb nog nooit zo'n mooie ring gezien."

Zylka zegt tegen People: "Paris is de mooiste vrouw, zowel van binnen als van buiten. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld om met mijn droommeisje te trouwen. Ik kan niet wachten de rest van ons leven samen door te brengen."

Paris Hilton en Chris Zulke leerden elkaar acht jaar geleden kennen op een feest rond de Oscar-uitreiking. Twee jaar geleden ontmoetten ze elkaar opnieuw. In februari van het afgelopen jaar maakte Paris Hilton de relatie wereldkundig op Instagram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren