logo songteksten.net

Franco ondanks aantijgingen naar awardshow

LOS ANGELES - Hoewel hij momenteel door een zware periode gaat vanwege meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag, verschijnt James Franco aanstaande zondag toch bij de SAG Awards. Dit meldt een bron tegenover ET Online.

"James gaat erheen, omdat er geen enkele reden is om niet te verschijnen. Hij zal zich daar hard maken voor de #TimesUp beweging en daarna proberen verder te gaan met zijn leven," aldus de bron.

Eerder deze week kwam naar buiten dat Franco het enorm zwaar heeft met alle aantijgingen die hem ten deel vallen. Volgens vrienden is hij volledig de kluts kwijt en blijft hij ontkennen schuldig te zijn. Familie en vrienden houden de Golden Globe-winnaar dag en nacht in de gaten, omdat hij erg zwaarmoedig op hen overkomt.

Franco zegt bewijzen te hebben die zijn onschuld kunnen aantonen, maar wil deze niet openbaren. "Het laatste wat ik wil, is iemands mening teniet doen door mijn woorden en daarom heb ik besloten niet te reageren." Ashley Judd, een van de eerste openlijke 'Weinstein-slachtoffers', prees Franco voor deze daad. "Geweldig wat James doet, ik heb daar respect voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren