logo songteksten.net

Justin Timberlake geeft sneakpeek Super Bowl

MINNEAPOLIS - Op zijn 37ste verjaardag gaf Justin Timberlake zijn volgers op Twitter een kijkje achter de schermen bij de repetities van zijn Super Bowl optreden van aankomende zondag. De superster bereidt zich al weken voor op zijn show, waar miljoenen mensen wereldwijd naar zullen kijken. Justin is in het filmpje te zien in het stadion in Minneapolis, waar de Philadelphia Eagles en New England Patriots gaan strijden om de prestigieuze American Football-prijs. Op de achtergrond klinkt zijn muziek.

Eerder op de dag zat Justin bij de kapper, wat hij ook op Twitter deelde. De zanger maakte meteen van de gelegenheid gebruik om uit te leggen dat de naam van zijn nieuwe album Man Of The Woods verwijst naar zijn zoontje Silas. "Zijn naam betekent man of the woods, dus jullie kunnen allemaal stoppen met denken dat ik een countryalbum heb gemaakt," lacht Justin.

Jessica Biel, Justins vrouw, postte een liefdevol bericht voor haar man op Instagram voor zijn verjaardag. "Op een spectaculair jaar dat voor ons ligt. Ik ben zo trots op alles dat je bereikt hebt en daarbij ben je een superlekkere vader. Een ninja-vader, een tandenpoets-vader, een vader met intimiderende vaderstem...ik hou van jou SUPER HOT DAD. Ik sta naast je en ben je grootste fan! Gefeliciteerd liefje en zet 'm op dit weekend bij de Super Bowl!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren