logo songteksten.net

Kaiser Chiefs op Zwarte Cross

LICHTENVOORDE - Kaiser Chiefs komen naar de Zwarte Cross. Dat heeft de organisatie van het meerdaagse festival in Lichtenvoorde bevestigd. In 2012 was de band uit Leeds, bekend van hun hits Ruby en I Predict A Riot, al te zien op het festival.

Festivaldirectrice Tante Rikie is dolblij dat de Britten zich weer laten zien en horen op de Zwarte Cross. “Ze passen wat mij betreft uitstekend bij het thema van dit jaar: Leven vóór de dood”, laat ze weten.

Naast Kaiser Chiefs heeft de organisatie ook de Canadese hardrockers Danko Jones weten te strikken. Die band is, net als de Kaiser Chiefs, te zien op het Hoofdpodium. In de Megatent zal DJ Paul Elstak zijn opwachting maken. Arie & Sylvester zullen ook op de Zwarte Cross te zien zijn. De twee comedians zijn na tien jaar weer bij elkaar. Daarnaast introduceert de organisatie een hiphoptent op het festivalterrein.

Ondertussen gaat de kaartverkoop als een speer. De zaterdag en zondag van het festival zijn al uitverkocht en voor de vrijdag is inmiddels al 88 procent van de kaarten verkocht. De Zwarte Cross begint op donderdag 12 juli en eindigt op zondag 15 juli.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren