logo songteksten.net

Paloma Faith schermt baby af van de pers

LONDEN - Paloma Faith beviel in december van haar eerste kind, dat ze samen met haar echtgenoot Leyman Lahchine kreeg, maar de zangeres houdt haar kaken stijf op elkaar wat betreft informatie over de kleine. Zo wil ze niet zeggen of ze een jongetje of meisje heeft gekregen en welke naam hij of zij gekregen heeft. Dit meldt het Britse You Magazine.

"Vanwege privacy redenen wil ik niets zeggen over mijn kind. Ik heb ervoor gekozen mijn leven te leiden zoals ik dat doe, met de bekendheid erbij, maar mijn kind niet. Ik heb met meerdere kinderen van celebs gesproken en die zeiden me allemaal dat het voor hen moeilijk was om op te groeien met bekende ouders. Ik wil dat mijn kind naar 'normale' scholen gaat en vriendjes maakt die verschillende achtergronden hebben. Gewoon als mens, niet als kind van een beroemd iemand."

De Britse wil haar kind genderneutraal opvoeden en schaft daarom allerlei verschillende soorten speelgoed aan. "Poppen zijn belangrijk voor zowel jongens als meisjes. Kinderen kunnen op die manier leren over opvoeding en verzorging. Net zo goed als dat het belangrijk is dat elk kind leert over dingen bouwen en met autootjes moet spelen. Ik wil dat mijn kind zich vrij voelt om te zijn wie hij of zij is. Daarom heb ik er geen enkel probleem mee als ze niet met genderspecifiek speelgoed willen spelen."

De bevalling was een hel, bekende de zangeres. "Alles dat mis kon gaan, ging mis. Ik had een spoed keizersnede, waardoor ik een infectie opliep en drie maanden in bed moest blijven. Ik was daar enorm teleurgesteld over. Ik had zo lang uitgekeken naar het krijgen van een kind, maar ik kon niet de moeder zijn die ik wilde zijn in die eerste periode na de geboorte. Hoewel het het meest vreselijke is dat ik ooit heb meegemaakt, zou ik het zo weer overdoen," aldus Paloma.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren