logo songteksten.net

Buddy Vedder en Freek Vonk winnen Zapp Awards

HILVERSUM - Jonge tv-kijkers hebben Buddy Vedder uitgeroepen tot beste presentator. Hij gaat naar huis met een Zapp Award, die hem in Hilversum werd overhandigd door presentator Klaas van Kruistum. Vedder speelde in GTST en is de presentator van het muziekprogramma Zapp Kids Top 20. Hij zei "superblij" te zijn met de prijs. Freeks Wilde Wereld, een natuurprogramma met bioloog Freek Vonk, werd uitgeroepen tot beste Zapp-programma.

Wie Is De Mol? kreeg een Zapp Award voor beste tv-programma en boyband Fource (vorig jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Junior Songfestival) werd onderscheiden als beste artiest. StukTV met de vloggers Giel, Thomas en Stefan won de Zapp Award voor beste YouTuber.

Voor het eerst werd ook de Veer-In-Je-Reet-Award uitgereikt, een prijs voor een kind dat zich inzet voor een ander. Die prijs ging naar de twaalfjarige Bram Pollaert uit Herkenbosch, die vrijwillig in een zorgcentrum in Limburg werkt. Hij kreeg de nieuwe award uit handen van Gerard Joling.

De jaarlijkse publieksprijzen werden zaterdag in Hilversum uitgereikt. Zo'n 20.000 kinderen brachten hun stem uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren