logo songteksten.net

Beyoncé en Blue Ivy bij All Star-wedstrijd

LOS ANGELES - Beyoncé en haar dochter Blue Ivy lijken er een traditie te maken om jaarlijks de All Star-wedstrijd te bezoeken. Zondag doken moeder en dochter op in het Staples Center in Los Angeles, samen met Beyoncés moeder Tina Knowles en haar man Richard Lawson. Het lijkt erop dat Jay-Z thuis was gebleven bij de in juni geboren tweeling.

Voor de zesjarige Blue Ivy was het de tweede keer dat ze de All-Star Game bezocht. Vorig jaar zat ze met haar vader en moeder op de eerste rij in New Orleans. De All-Star Game is een vriendschappelijke wedstrijd tussen twee gelegenheidsteams bestaande uit sterspelers van de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. Met het duel wordt jaarlijks geld ingezameld voor goede doelen.

Het team van sterspeler LeBron James won dit jaar van het team van landskampioen Stephen Curry. In het Staples Center werd het 148-145 voor de ploeg van James. De sterspeler van Cleveland Cavaliers die zelf met 29 punten de topschutter was, werd na de zege uitgeroepen tot speler van de wedstrijd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren