logo songteksten.net

Rihanna geeft groot feest voor 30e verjaardag

NEW YORK - Een knalfeest met liters champagne en een optreden van haar idool Toni Braxton: Rihanna heeft haar dertigste verjaardag groots gevierd. De zangeres luidde haar nieuwe levensjaar in in New York, en onder meer Paris Hilton en Leonardo DiCaprio kwamen haar feliciteren. Dit meldt Page Six. Op Instagram deelt 'Badgal Riri' zelf een paar kiekjes van haar feestje.

Rihanna begon de avond met een diner bij restaurant The Grill voor familie en vrienden, om daarna verder te feesten op de afterparty. Haar miljardairsvriendje Hassan Jameel was ook aanwezig en week geen moment van de zijde van z'n vriendin. Hoogtepunt van de avond was het optreden van Toni Braxton, die zes nummers zong. Op Instagram laat Rihanna weten: "Eindelijk heb ik mijn idool ontmoet! Bedankt dat je deze avond zo speciaal hebt gemaakt, al vergeef ik je natuurlijk nooit dat je er zo goed uitzag op mijn feestje ;-)"

Leonardo DiCaprio kwam via de achterdeur binnen om zijn goede vriendin een verjaardagskus te geven en meerdere glazen champagne op haar te drinken. Op haar verjaardag zelf postte de zangeres een babyfoto van zichzelf en bedankte haar moeder voor alles wat ze haar gegeven heeft. "Het is net zo goed jouw verjaardag als de mijne, mamma. Ik hou van jou!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren