logo songteksten.net

Adam Levine koopt huis Will en Grace-bedenker

BEVERLY HILLS - Adam Levine gaat verhuizen. De Maroon 5-zanger heeft een alleraardigst optrekje gekocht in Beverly Hills. Adam koopt het pand, dat ruim 28 miljoen euro kost, van niemand minder dan Max Mutchnick, het brein achter hitserie Will and Grace, weet TMZ.

De zanger moet er stevig voor in de buidel tasten, maar daar krijgt hij dan ook wel iets voor terug. Met ruim 1100 m2 is er aan ruimte geen gebrek. In het huis zijn verder zeven slaapkamers, acht badkamers, een bioscoop, een zwembad, een gastenverblijf en een tennisbaan te vinden. Dat laatste is te danken aan een andere oud-bewoner: tennislegende Pete Sampras. Mutchnick betaalde ooit een miljoen of tien minder aan de tennisser dan wat Adam nu moet betalen, maar de producer heeft de woning daarna wel flink onder handen genomen.

Levine heeft ondertussen een van zijn woningen in de verkoop gezet. Voor iets minder dan 13 miljoen euro kun je het pand, eveneens in Beverly Hills, overnemen. Onlangs verkocht de artiest ook al een huis in Holmby Hills. Daar kreeg hij 15 miljoen euro voor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren