logo songteksten.net

Mary J. Blige start opnamen film Nina Simone

(Novum) - Mary J. Blige begint aan eind deze maand met de opnamen van een film over Nina Simone. De biografie gaat over het pad naar roem van de Amerikaanse zangeres Simone. Het project werd in 2005 al aangekondigd, maar toen was onbekend wanneer het van start zou gaan.

"Ik ben nu bezig met acteerlessen", vertelt de 40-jarige Blige aan het Amerikaanse blad Us Weekly. De singer-songwriter heeft vaker uitstapjes gemaakt naar de acteerwereld. Ze was onder meer te zien in de series 30 Rock, Strong Medicine en Entourage.

Binnenkort starten ook de opnamen van de verfilming van de Broadway-musical Rock of Ages, waarin Blige speelt naast onder anderen Tom Cruise en Alec Baldwin. "Ik heb zoveel lol tijdens de voorbereidingen", jubelt Mary. "Ik houd van Tom. Hij wil echt het beste voor iedereen. Van zo iemand moet je gewoon houden."

Naast haar filmprojecten is Blige druk bezig met een nieuwe plaat, die in september moet uitkomen. Volgens Mary gaan de nummers over 'goede onderwerpen'. "Het zijn liedjes die mensen door moeilijke tijden kunnen helpen. Ze kunnen je aan het huilen of aan het lachen maken en aan het dansen of aan het denken zetten. Het wordt een emotionele achtbaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren