logo songteksten.net

Jekkers verlengt tournee met Klein Orkest

HILVERSUM - De tournee van het Klein Orkest, de formatie van cabaretier Harrie Jekkers, wordt verlengd. De show 'Later is allang begonnen en vroeger komt nog één keer terug' zal tussen november 2018 en mei 2019 nog meer dan vijftig keer te zien zijn door heel Nederland.

Dat heeft het impresariaat van Jekkers woensdag gemeld. De Haagse groep had sinds 1985 niet opgetreden toen zij vorig jaar hun nieuwe tournee begonnen. De groep leverde twee evergreens van het Nederlandse lied op: Oh oh Den Haag, een lofzang op de hofstad, en Over de Muur, over de scheiding van Oost- en West-Duitsland.

Verder scoorde Klein Orkest hits met Laat mij maar alleen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood). De groep won toentertijd onder meer een Edison voor het hele oeuvre.

Jekkers gaat behalve de tour met het Klein Orkest ook een nieuwe solovoorstelling spelen. Achter de duinen, waarin hij terugblikt op zijn leven in Den Haag, zal exclusief in de Koninklijke Schouwburg in de hofstad te zien zijn. De reeks voorstellingen die nu gepland staat, was binnen een uur uitverkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren