logo songteksten.net

Jennifer Lopez heeft geen trouwplannen

LOS ANGELES - Alhoewel ze haar liefde voor Alex Rodriguez niet onder stoelen of banken steekt, heeft Jennifer Lopez geen plannen om op korte termijn met de oud-honkballer te trouwen. Dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse Harper's Bazaar.

"Ik geloof in het huwelijk", aldus J.Lo. "En ik word graag oud met iemand met wie ik een vaste relatie heb. Maar ik wil nu niets forceren."

Jennifer en Alex kregen in februari van 2017 iets met elkaar. Volgens de zangeres werkt hun relatie goed, omdat hun levens veel overeenkomsten hebben. "We begrijpen elkaars leven op een manier waarop de meeste mensen dat niet zouden kunnen. We zijn beiden in de spotlight terechtgekomen toen we begin twintig waren, en overtroffen meteen de verwachtingen. En dat heeft invloed op de dynamiek in je leven, van je familie tot je werk en je relatie."

De zangeres heeft al drie huwelijken achter de rug. Met ex Marc Anthony kreeg ze twee kinderen, de inmiddels 10-jarige tweeling Max en Emme. Ook Alex trouwde eerder, uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters van 13 en 9.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren