logo songteksten.net

Tim: Je zal het maar hebben verveelt nooit

AMSTERDAM - Tim Hofman voelt zich bevoorrecht dat hij weer een nieuw seizoen van Je zal het maar hebben mocht maken. Het programma waarin jongeren met een ziekte, aandoening of beperking vertellen over hun leven, verveelt nooit, zei de presentator vrijdag in De wereld draait door.

"Het zestiende seizoen is weer een heel mooi seizoen. Ik moet zeggen als programmamaker, het is mijn vierde jaar, verveelt dit nooit", aldus Tim. "Je hebt bijvoorbeeld twee mensen met MS en die laten allebei op een andere manier de zon schijnen."

De opnameperiode, die doorgaans zo'n drie a vier maanden duurt, is volgens Tim altijd weer een goede "spiegel". "De gesprekken zijn zo relativerend. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt dat de zon wel kan schijnen als je denkt dat die er niet meer is. Ik heb het geleerd het leven anders te bekijken. Dat verdwijnt niet en daarom blijft het zo tof om dit programma te maken."

Je zal het maar hebben is sinds 2001 op televisie. Eerder presentatoren waren Patrick Lodiers, Ruben Nicolai en Valerio Zeno. Vanaf komende dinsdag is het programma weer te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren