logo songteksten.net

Dj Veenstra haalt uit naar ticketdoorverkoper

HILVERSUM - 3FM-dj Michiel Veenstra heeft in zijn programma hard uitgehaald naar een luisteraar die voor de winst concertkaarten voor Beyoncé en JAY-Z had opgekocht. De jongen had naar de studio geappt dat hij JAY-Z een "slechte artiest" vindt maar dat hij wel tickets had gekocht om ze vervolgens weer door te verkopen.

Michiel kon het bericht amper geloven en confronteerde de jongen ermee. "Er zitten mensen in die wachtrij die heel graag naar dat concert willen en jij gaat daar voor een paar stinkende rotcenten de boel op lopen bokken?", vroeg Michiel, die de jongen vervolgens een "ontzettende eikel" noemde.

Michiel hekelde na het telefoontje dat dit soort praktijken nog steeds niet wordt aangepakt. "Het is mogelijk om dit te doen want het wordt maar niet tegengehouden. Ja het mag, zo'n jongen mag dit doen, niemand die hem tegenhoudt. Maar gottegot wat een lutser ben je dan."

De reguliere kaarten voor het concert van Beyoncé en JAY-Z komende zomer in de Amsterdam ArenA waren maandagochtend binnen twintig minuten uitverkocht. Op doorverkoopsites als Marktplaats, Seatwave en Ticketswap worden echter nog honderden kaarten aangeboden, vaak voor veel hogere prijzen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren