logo songteksten.net

Ant McPartlin na tien uur vrijgelaten

LONDEN - De in opspraak geraakte Britse televisiepresentator Anthony McPartlin is weer thuis. Hij werd zondag opgepakt op verdenking van rijden onder invloed nadat hij bij een auto-ongeluk betrokken was geraakt.

Bij het ongeluk raakte McPartlin twee andere auto's. Een van de inzittenden van die auto's was een meisje van drie jaar oud, dat uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht voor onderzoek. Zelf raakte de Brit niet gewond, ook zijn moeder Christine en zijn hond bleven ongedeerd.

Volgens de Daily Mail zat McPartlin, bekend van het populaire duo Ant & Dec, ruim tien uur vast op het politiebureau. Pas zondagnacht ging hij naar huis, zo zagen fotografen die massaal op hem stonden te wachten.

Het is niet duidelijk of McPartlin komend weekeinde alweer paraat is bij zijn show Saturday Night Takeaway. Volgens The Mirror lijkt de seizoensfinale volgende maand wel in gevaar te komen. Die wordt opgenomen in Florida, maar de presentator zou vanwege zijn arrestatie voor de Amerikaanse grens geweigerd kunnen worden.

Roerig

De 42-jarige McPartlin heeft al een roerige tijd achter de rug. Afgelopen zomer werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers en begin dit jaar zette hij een punt achter zijn huwelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren