logo songteksten.net

Meidengroep Fifth Harmony last pauze in

LOS ANGELES - Meidengroep Fifth Harmony stopt er voorlopig mee. Na zes jaar willen de vier overgebleven groepsleden Dinah Jane, Normani Kordei, Ally Brooke en Lauren Jauregui zich op hun solocarrières concentreren, zo laten ze in een gezamenlijk statement weten. Eind 2016 verliet Camila Cabello de band al.

"Na zes jaar onafgebroken hard werken, hebben we besloten om een pauze in te lassen", zo schrijven de meiden. "We zijn allemaal dankbaar voor de afgelopen tijd waarin we veel geleerd hebben en creatief enorm zijn gegroeid." Ook zijn Dinah, Normani, Ally en Lauren dankbaar voor de vele steun van de fans. "Aan al onze Harmonizers: bedankt voor alles dat we als Fifth Harmony hebben opgebouwd."

Fifth Harmony werd in 2012 gevormd nadat de leden auditie hadden gedaan voor de Amerikaanse versie van X-Factor. Gedurende het programma werden ze bij elkaar gezet. In 2015 volgde het debuutalbum Reflection met een wereldwijde doorbraak als gevolg. De groep scoorde in Nederland hits met Worth It en All In My Head (Flex). De single Work From Home werd zelfs een nummer 1-hit. Het succes nam af toen Camila opstapte.

De groep heeft nog een aantal optredens gepland staan tot het einde van het jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren