logo songteksten.net

Officiële trailer Cobra Kai gelanceerd

LOS ANGELES - Na een paar teasers heeft YouTube Red nu de officiële trailer van hun nieuwe serie Cobra Kai onthuld en dat is goed nieuws voor de fans van de legendarische film Karate Kid uit 1984. In de serie komen Daniel LaRusso (gespeeld door Ralph Macchio) en zijn voormalig plaaggeest Johnny Lawrence (William Zabka) voor het eerst sinds 34 jaar weer samen en hun rivaliteit van weleer laat direct weer op.

In de trailer wordt teruggeblikt op hun gevecht tijdens een martial arts toernooi in 1984, waar LaRusso zijn rivaal uiteindelijk verslaat met de zogenaamde 'kraanvogel' techniek. Jaren later komen de twee elkaar weer tegen en blijkt er nog een hoop oud zeer te zitten bij Lawrence, die zijn oud karate school Cobra Kai een nieuw leven inblaast. Hij zint nog altijd op wraak. LaRusso zegt: "Johnny, wij zijn nog niet klaar met elkaar."

De reacties op de trailer zijn vooralsnog louter positief. Onder andere Backstreet Boy Nick Carter steekt zijn enthousiasme over deze nieuwe serie niet onder stoelen of banken: "Are you f*cking kidding me?!? JA! JA! JA! Breng die gasten terug, man! Ik ga deze show zeker kijken, holy moly!!"

Op 2 mei is de eerste aflevering van Cobra Kai te zien op YouTube Red.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren