logo songteksten.net

Paris Hilton prijst karma na terugvinden ring

LOS ANGELES - Paris Hilton is dolgelukkig dat haar verlovingsring dit weekend werd teruggevonden nadat ze het sieraad was kwijtgeraakt in een club. "Ik heb geweldige karma", stelde de hotelerfgename maandag op Twitter.

Paris en haar verloofde, acteur Chris Zylka, waren vrijdag een avondje uit in een club in Miami. Tijdens het dansen vloog de ring van Paris van haar vinger. Na een chaotische zoektocht bleek de diamant in een champagnekoeler te liggen. Een ooggetuige vertelde aan de New York Post dat de socialite hysterisch was toen de verlovingsring zoek was. Het juweel zou dan ook een slordige 2 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) waard zijn.

Het formaat van de ring was uiteindelijk de oorzaak van het incident. zo vertelt Paris in een tweede tweet over het voorval. "De ring is gewoon zo zwaar en groot dat hij van mijn vinger afvloog toen ik aan het dansen was, en in een ijsemmer een paar tafels verderop belandde", aldus de 37-jarige, die er weinig vertrouwen in had dat de vinder van het kleinood het peperdure sieraad eerlijk had teruggeven. "Goddank dat door een of ander wonder mijn verloofde hem vond voordat iemand anders dat deed, die had 'm waarschijnlijk niet teruggegeven. Ik heb zo'n geluk!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren