logo songteksten.net

Travis Scott aangeklaagd na cancellen concert

LOS ANGELES - Het besluit van Travis Scott om een optreden af te zeggen om bij zijn pasgeboren dochter Stormi en haar moeder Kylie Jenner te zijn, kan hem duur komen te staan. Volgens de organisator PJAM van het concert in Minnesota heeft de rapper het voorschot van zijn gage nooit terugbetaald en claimt PJAM nu een schadevergoeding van zo'n 200.000 dollar (160.000 euro), weet The Blast.

PJAM beweert dat Scott op de dag van het concert liet weten niet te kunnen komen. Als reden werd opgegeven dat hij vanwege weersomstandigheden niet op tijd in Minnesota kon zijn, maar toen was nog niet bekend dat Kylie twee dagen eerder, op 1 februari, van Stormi was bevallen.

Scott speelde die nacht echter wel in Las Vegas in de Marquee Nightclub. Hij zou hebben gekozen om in Vegas te blijven, zodat hij in de buurt van Kylie kon zijn.

De organisator zegt niet alleen Scott een flink bedrag te hebben betaald, maar ook aanzienlijke bedragen te hebben uitgegeven voor reclame voor het evenement, huur van de zaal en het inhuren van obers, barmannen en andere assistenten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren