logo songteksten.net

Miljoen kijkers voor 'invallend' Tijd voor Max

HILVERSUM - Iets meer dan een miljoen mensen hebben dinsdagavond gekeken naar Tijd voor Max, het programma dat komende tijd in de plaats komt van DWDD. Het was dinsdag de eerste keer dat Martine van Os en Sybrand Niessen om 19.00 uur te zien waren met de talkshow. Normaliter is het programma in de namiddag te zien op NPO 1.

Tijd voor Max (van Omroep Max) vult de periode op tussen De Wereld Draait Door en het nieuwe programma van Margriet van der Linden. Dat staat voor half mei op het programma. De Wereld Draait Door hield er vorige week mee op, voor een zomerstop van zo'n zes maanden.

Ellie Lust ging dinsdagavond in Ellie op patrouille mee met de politie in Dubai. Het programma scoort stabiel met wederom 1,2 miljoen mensen die naar de avonturen van de politieagente keken. De zesde aflevering van Beau Five Days inside trok bijna 1,1 miljoen kijkers.

Het NOS Journaal van 20 uur werd door 1,9 miljoen mensen bekeken en was daarmee het best bekeken programma van de dag, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren