logo songteksten.net

Frank Dane volgt 'held' Edwin Evers op

HILVERSUM - Frank Dane wordt de nieuwe presentator van de ochtendshow op Radio 538. Hij volgt zijn "held" Edwin Evers op, die onlangs bekendmaakte dat hij na 21 jaar stopt met Evers Staat Op. Dane maakt nu nog dagelijks het lunchprogramma en de Frank en Vrijdag Show. Hij is al jaren de vaste vervanger van Evers.

Het gerucht ging al dat Dane de pek van Evers in zou nemen, maar nu maakte de zender het officieel bekend. "Ik ben ontzettend vereerd en gelukkig dat er een radiodroom van mij uit mag komen", zegt Dane. "Ik ben 538 en Talpa dankbaar voor deze ongelofelijke kans om mijn held Edwin op te volgen. Ik ga mijn stinkende best doen om de leukste ochtendshow van Nederland te maken op Radio 538. Maar eerst nog negen maanden genieten van Evers Staat Op."

"Frank Dane is een echt radiodier en van alle markten thuis", aldus Menno Koningsberger, algemeen directeur van Talpa Radio. "Hij maakt frisse, interessante en spraakmakende radio. Ik geloof dat hij perfect op zijn plek is bij 538 en klaar is om een eigen dagelijkse ochtendshow te gaan maken."

In 2000 was de dj op zijn achttiende voor het eerst te horen bij Radio 538. Hij maakte twee uitstapjes naar YorinFM en 3FM in 2007 en 2010, waarna hij terugkeerde naar 538. Dane is ook regelmatig te zien als presentator bij RTL Boulevard.

Evers was achttien jaar te horen op 538. Hij liet weten dat hij zich na meer dan twee decennia ochtendradio wil herbezinnen en nadenken over de toekomst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren