logo songteksten.net

Tori Spelling staat stil bij 'verjaardag' pa

LOS ANGELES - Tori Spelling heeft een eerbetoon aan haar vader geplaatst op wat zijn 95e verjaardag was geweest. De televisieproducent overleed in 2006.

In de Instagrampost noemt Tori haar pa Aaron haar held. "Hij was een creatief genie die iedereen waarmee hij in contact kwam raakte. Een inspiratie op alle fronten. De aardigste en liefste ziel ooit. Hij was geliefd bij velen maar ik heb de mazzel dat ik hem papa mocht noemen", schrijft de actrice bij een jeugdfoto waarop ze met haar vader poseert. "Fijne verjaardag papa. We waren gezegend met de tijd die we met je door mochten brengen."

Aaron Spelling bedacht hitseries als The Love Boat, Dynasty, Charmed en Beverly Hills, 90210. In die laatste show was Tori te zien als Donna Martin. Na zijn dood bleek dat Aaron zijn beide kinderen, Tori en haar broer Randy, ieder nog geen miljoen had nagelaten van de 500 miljoen die hij waard was.

In een interview in 2014 vertelde Tori's moeder Candy dat haar man dat had besloten, omdat Tori niet met geld kan omgaan. De laatste jaren zijn de realityster en haar echtgenoot Dean McDermott inderdaad enkele keren in het nieuws geweest in verband met schuldeisers en dreigende faillissementen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren