logo songteksten.net

Hans Kazàn wil vaker samenwerken met Mids

HILVERSUM - Hans Kazàn sluit niet uit dat hij in de toekomst opnieuw gaat samenwerken met Victor Mids. De illusionist zat in het gorillapak in het programma MINDF*CK, werd in de laatste uitzending bekend.

"Laten we wel wezen, we zijn alle twee met hetzelfde vak bezig en houden van dat vak", zei Kazàn in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "We doen het allebei op onze eigen manier. Victor is er ook allang mee bezig. Het zou maar zo kunnen dat ik opduik bij zijn shows in de AFAS Live in oktober ja. Maar ook dat blijft, net als bij het gorillapak, in nevelen gehuld. Zoals alles in ons vak."

Al vanaf de allereerste aflevering van het illusieprogramma werd er wild gespeculeerd over wie er in het pak verborgen zat. Maar of Kazàn vier jaar lang Mids' assistent was, wil hij niet zeggen. "Zoals bij wel meer zaken in ons vak moeten we dat, helaas voor jullie, in het midden laten. Maar dat is juist ook wel het leuke, iedereen denkt er het zijne van. En dat is precies de bedoeling van het soort programma dat Victor maakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren