logo songteksten.net

Jetske: nog jaren door met Rijdende rechter

AMSTERDAM - Ze is al elf jaar het gezicht van De rijdende rechter, maar Jetske van den Elsen heeft nog lang geen genoeg van het KRO-NCRV-programma. "Wat ons betreft gaan we nog járen door", zei de presentatrice tegen AD.nl.

"Ik denk dat het nodig is, want we hebben zo veel zaken. Het programma heeft bestaansrecht en de kijkcijfers zijn prima." De rijdende rechter, dat sinds 1995 wordt uitgezonden, kreeg begin 2016 een nieuwe rechter. Frank Visser nam na jaren afscheid van het programma en ging aan de slag voor SBS6. John Reid ging aan de slag als rijdende rechter en hij doet het volgens Jetske heel goed. "Daar ben ik ongelooflijk blij mee, dat hij het zo goed doet en het oppakt. Het programma heeft echt een andere kleur gekregen."

Volgens Jetske is het goed dat John, net als zijn voorganger, "in het echt ook rechter" is. "Op het moment dat je geen rol speelt, zet je een andere sfeer neer. Ieder doet het op zijn eigen manier en hij doet dat uitstekend."

Het succes van De rijdende rechter zit hem volgens de presentatrice in "de cirkel". "Je hoort aan het einde wie er gelijk heeft en wat de uitspraak is. Als je zit te kijken, ben je voor een bepaalde partij en dan wil je weten wat de rechter vindt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren