logo songteksten.net

Volledige cast van Foute Vriendinnen bekend

HILVERSUM - De actrices Tina de Bruin, Jelka van Houten en Anniek Pheifer maken de cast van het RTL5-programma Foute vriendinnen compleet. Eerder was al bekend dat Anne-Marie Jung en Ilse Warringa meedoen aan de vrouwelijke versie van Foute vrienden.

Foute vrienden is wereldwijd te zien onder de naam Impractical jokers. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt.

Het programma is op 17 mei voor het eerst te zien. Net als in Foute vrienden belandden de vriendinnen een voor een in allerlei vreemde situaties door opdrachten uit te voeren. Een van hen krijgt een oortje in en de andere fluisteren haar in wat zij moet zeggen of doen. Een verborgen camera registreert de reacties van nietsvermoedende voorbijgangers.

Anne-Marie Jung verscheen onlangs al in een gouden rok met dito topje op de rode loper van de musical The Color Purple. Ze vertelde aanwezige media dat ze haar eigen styling had gedaan, maar een dag later maakte RTL bekend dat het een opdracht van de Foute vriendinnen was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren