logo songteksten.net

Avicii met tien nummers in Singles Top 100

AMSTERDAM - De muziek van de vorige week vrijdag overleden Avicii wordt sinds zijn dood massaal beluisterd. Maar liefst tien hits van de Zweedse dj doen deze week hun herintrede in de Singles Top 100. Het populairste nummer is Wake Me Up!, dat terug te vinden is op de elfde positie.

Verder zijn ook nummers als Levels, Lonely Together en Hey Brother terug te vinden in de hitlijst. Avicii is ook de hekkensluiter van de top honderd met For A Better Day. Een paar dagen na de dood van de dj werd al bekend dat zijn muziek veel werd beluisterd op Spotify. Er stonden zelfs drie nummers van Avicii in de top tien van meest beluisterde muziek.

Rapper Esko heeft ondertussen vanuit het niets de nummer 1-positie te pakken met zijn hit Hey Meisje. Het nummer dat hij maakte samen met Josylvio en Hansie komt van zijn debuutalbum Beats By Esko. Ook in de Album Top 100 staat deze op nummer één.

Verder komt Ariana Grande binnen op plek vier met het lied No Tears Left To Cry. Dit is eerste keer dat ze muziek uitbrengt sinds de aanslag bij haar concert in Manchester op 22 mei vorig jaar, waarbij een zelfmoordterrorist 22 mensen doodde. Met het nummer eert de Amerikaanse zangeres de slachtoffers.

Singles Top 10 week 17

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) Esko, Josylvio & Hansie - Hey meisje

  2. (3) Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

  3. (2) Kraantje Pappie - Lil Craney

  4. (-) Ariana Grande - No Tears Left To Cry

  5. (5) Nicky Jam & J Balvin - X

  6. (1) Kevin, Lil' Kleine & Chivv - Beetje Moe

  7. (4) Hardwell, Bizzey, Lil' Kleine en Chivv - Ze willen mee

  8. (6) Drake - Nice for what

  9. (8) Marshmello & Anne-Marie - Friends

  10. (7) Drake - God's Plan

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren