logo songteksten.net

'Mariah Carey zint op glorieuze comeback'

NEW YORK - Nadat ze er publiekelijk voor uitkwam te lijden aan een bipolaire stoornis, kreeg Mariah Carey ook nog eens te maken met een aanklacht van haar voormalig manager Stella Bulochnikov, die haar beschuldigde van seksueel ontoelaatbaar gedrag. Ook beweerde Stella dat Mariah in 2016 in een psychiatrische kliniek werd opgenomen omdat ze een 'mentale breakdown' had. Maar volgens RadarOnline laat Mariah zich niet gek maken en 'is ze helemaal klaar voor een comeback'.

De zangeres kijkt enorm uit naar haar residentie in Las Vegas, waar ze vanaf 5 juli start met haar The Butterfly Returns-shows. Tot eind september is de diva te zien in Caesars Palace in de beroemde gokstad. "Mariah is vastberaden om te laten zien wie ze is en wat ze kan, nadat ze de afgelopen jaren hier en daar een misser heeft gemaakt," aldus een insider. "Maar nu is ze terug op alle fronten! Ze is eerlijk geweest over haar mentale gesteldheid, werkt elke dag keihard in de gym aan haar lichaam, eet gezond en wil een voorbeeld zijn voor andere mensen die kampen met bipolaire stoornissen."

Sinds haar 'coming-out' heeft Mariah veel aanbiedingen gehad om het gezicht te zijn van haar mentale stoornis. "Maar daar is ze nu nog niet klaar voor. Ze wil zich nu vooral richten op haar shows in Vegas en wil haar fans alles geven wat ze in zich heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren