logo songteksten.net

Dierenrechtenorganisatie woest op Katy Perry

NEW YORK - Cassandra Koenen, het hoofd van een van 's werelds bekendste dierenrechtenorganisaties World Animal Protection, is allerminst blij met het bezoek, en de daarbij behorende posts op sociale media, van Katy Perry aan een wildlife-opvangcentrum in Mexico. The Blast claimt dat Koenen haar verhaal uit de doeken heeft gedaan tegenover hen.

"Zo'n opvangcentrum waar Katy geweest is, is hartstikke nep. Zij willen alleen maar scoren door bekende mensen met leeuwtjes of tijgertjes te laten poseren, maar in werkelijkheid doen ze niets goeds voor de dieren," briest Koenen. "Als je een selfie kunt maken met een wild dier, dan klopt er toch iets niet? Hoeveel 'likes' zo'n post op sociale media ook krijgt, het is fout."

Katy Perry is niet de enige celeb die foto's van zichzelf liet maken in het opvangcentrum. Ook Demi Lovato, Kendall Jenner en Khloé Kardashian lieten zich vereeuwigen met de dieren. Koenen is er razend over: "De liefde voor het maken van selfies is kennelijk belangrijker dan het belang van de dieren en hoe zij leven. Een paar van 's werelds meest iconische dieren worden nu misbruikt voor hun sociale media, terwijl de beesten er zelf niks beter van worden. Zij lijden hieronder en dat moet stoppen. Wat mij betreft komt hier nooit meer een bekend persoon om foto's te maken in hun eigenbelang."

Op de Instagram van Katy Perry zijn vooralsnog geen foto's meer te vinden waarop ze poseert met een van de wilde dieren. Op de site van The Blast staat het filmpje waarin de zangeres te zien is met een welpje op schoot.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren