logo songteksten.net

Paul de Leeuw schrijft Kookboekenweekgeschenk

AMSTERDAM - Paul de Leeuw schrijft dit jaar het Kookboekenweekgeschenk. Het heet 'Smaakmaker: Bij wie crème fraîche in de aders vloeit'. Boekhandels doen het boek cadeau in de kookboekenweek van 10 tot en met 18 november, aan klanten die 19,50 euro aan kookboeken besteden.

Paul de Leeuw is een groot liefhebber van kookboeken en schreef in 2012 het autobiografische kookboek 'kHebjelief, en trek!. Hij is al enthousiast begonnen aan het samenstellen van het Kookboekenweekgeschenk. ‘Pap, hou je aan het recept!’, hoort hij regelmatig van zijn kinderen. “Kookboeken zijn voor velen een droom of een uitkomst, voor anderen een gids en voor mij vaak een uitgangspunt. Om daarna gecorrigeerd te worden. Maar altijd een genot om in te lezen en uit te koken'', zegt Paul.

Aan de vooravond van de campagne wordt Het Gouden Kookboek uitgereikt, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. Juryvoorzitter is Janny van der Heijden. Vorig jaar wonnen Nadia Zerouali en Merijn Tol met Souq.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren