logo songteksten.net

Bijna 1,5 miljoen kijkers laatste Dokter Deen

HILVERSUM - Bijna 1,5 miljoen mensen hebben donderdagavond de laatste aflevering van de dramaserie Dokter Deen bekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek. De tiende aflevering van het vierde seizoen vormde het definitieve einde van de succesvolle Omroep MAX-serie, met onder anderen Monique van de Ven en Leopold Witte.

De AVROTROS-special over het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle scoorde 953.000 kijkers op NPO1. De documentaire vertelt over het liefdesverhaal van de twee en insiders geven een bijzonder inkijkje in het verleden van Meghan. Net5 zond de film Harry & Meghan: A Royal Romance uit, die vorige week werd uitgebracht. In totaal keken 236.000 mensen naar de film.

De nieuwe talkshow M, met presentatrice Margriet van der Linden, wist de kijkcijfers van de eerste drie uitzendingen niet vast te houden. De vervanger van De Wereld Draait Door scoorde donderdag 541.000 kijkers, tegen 700.000 tot 850.000 kijkers in de dagen ervoor.

Op RTL5 begonnen twee nieuwe programma's. BN'ers in therapie, met in de eerste aflevering Patricia Paay, wist op primetime 224.000 mensen te boeien. Aansluitend was de eerste aflevering van Foute vriendinnen, met onder anderen Ilse Warringa en Jelka van Houten, goed voor 251.000 kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren