logo songteksten.net

Luuk van der Boom maakt debuut bij Toppers

AMSTERDAM - Luuk, de elfjarige zoon van Jeroen van der Boom, maakt dit weekend zijn debuut op het grote podium bij De Toppers in de Johan Cruijff ArenA. Vader en zoon zullen voor deze gelegenheid een medley van de grootste hits van Jeroen samen zingen.

“Hoe trots kan je zijn”, laat Van der Boom weten. “Hij is mijn mini-me. Zingen en dansen heeft altijd al in hem gezeten. En nu sta ik samen met hem op een podium en draagt hij dezelfde Topperskleding als ik.”

Entertainen is voor Luuk van der Boom geen onbekend terrein. Hij heeft een opleiding bij Lucia Marthas gevolgd en sinds drie jaar zingt hij bij het koor van het BNNVARA-programma Kinderen voor Kinderen.

Voor Jeroen van der Boom is het optreden met De Toppers dit weekend een extra feestje. Het is voor hem precies het tiende jaar dat hij met zijn collega’s in de ArenA staat. “Na komende zondag heb ik maar liefst 37 keer voor een uitverkochte ArenA gespeeld. Omgerekend zijn dat bijna 2,5 miljoen mensen. Daar ben ik apetrots op. En dat ik juist in mijn tiende jaar met mijn zoon mag optreden, maakt voor mij de cirkel rond.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren