logo songteksten.net

Dannii Minogue niet langer in jury X Factor

(Novum) - Dannii Minogue keert niet meer terug in de jury van de Britse X Factor. De Australische neemt dit seizoen plaats achter de desk van Australia's Got Talent en kan dat baantje niet combineren met haar werk voor X Factor.

"Ik ben zo teleurgesteld dat ik dit jaar geen deel uit kan maken van X Factor", liet Minogue weten aan de Britse site My Daily, waarvoor ze een column schrijft. "Ik ga de show en het team missen." Minogues vertrek komt vlak voor de start van het achtste seizoen van de Britse talentenjacht. Haar plaats wordt mogelijk ingenomen door een 22-jarige zangeres.

Haar werk voor Australia's Got Talent is volgens Minogue niet te combineren met X Factor. "Tijdens de besprekingen over mijn terugkeer bij X Factor werd duidelijk dat de audities samenvallen met de liveshows van Australia's Got Talent in juni en juli. Daarom kan ik niet terugkeren."

De jury van de Britse X Factor ondergaat nogal wat veranderingen. Simon Cowell en Cheryl Cole verlieten de talentenjacht al eerder om zich te concentreren op de Amerikaanse versie van de show.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren