logo songteksten.net

'Ex wil 50 miljoen pond van Ant McPartlin'

LONDEN - De vrouw van Ant McPartlin stuurt aan op een vechtscheiding. De 42-jarige Lisa Armstrong gaat 50 miljoen pond (57 miljoen euro) eisen van de eveneens 42-jarige Britse televisiepresentator, bekend van het duo Ant & Dec. Dat schrijft Mail on Sunday. Het zou daarmee Engelands duurste scheiding kunnen worden.

Vorige week bleek dat Ant een relatie heeft met zijn persoonlijke assistente Anne-Marie. Tot verdriet en woede van Lisa. "Nu gaat het hard tegen hard", zou Armstrong gezegd hebben nadat ze via de media hoorde van de nieuwe liefde van Ant. Ze is bereid om te vechten voor 'alles dat haar toebehoort'. Lisa zou uit zijn op de helft van Ants fortuin, wat zo'n 70 miljoen pond (60 miljoen euro) is, de miljoenenvilla in Londen waar ze jaren samenwoonden, hun hond en een deel van de toekomstige inkomsten van de presentator.

"Ze is uiterst loyaal geweest tegenover Ant in een periode die niet alleen enorm moeilijk is geweest voor hem, maar ook voor haar. Ze is ook erg begripvol geweest over zijn alcoholverslaving. Per slot van rekening is ze twee jaar door een hel gegaan terwijl ze hem wanhopig probeerde te behoeden voor de ondergang", zegt een vriend van Lisa. "Ze is dan ook kapot van het nieuws over zijn nieuwe vriendin. Het voelt alsof haar enorm onrecht is aangedaan."

McPartlin en Armstrong waren bijna 25 jaar samen, waarvan 12 jaar getrouwd. Eind vorig jaar maakten ze bekend dat ze uit elkaar gingen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren