logo songteksten.net

Opnames telefilm Fully Hooked Up beginnen

AMSTERDAM - De opnames van de telefilm Fully Hooked Up beginnen eind juli. Dit heeft producent Topkapi Films woensdag bekendgemaakt. De NTR zendt de telefilm volgend jaar uit op televisie.

In Fully Hooked Up komt de droom van Jip uit wanneer haar gezin besluit met een camper de wijde wereld in te trekken om wilde beren te zien. Als haar vader onderweg een paniekaanval krijgt en ook de rest van de gezinsleden te bang zijn om verder te reizen, besluit de achtjarige haar eigen plan te trekken.

De hoofdcast van Fully Hooked Up bestaat uit: Layla Zara Seme, actrice Serena Bank (Het leven volgens Nino), Kiki Wartena (Mina Moes), acteur Gürkan Küçüksentürk (Het Schnitzelparadijs, Taal is zeg maar echt mijn ding) en actrice Hanneke Scholten.

Janneke van der Pal (Finn, Adriaan) schreef het scenario en Eva Zanen (Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg) zal de familiefilm regisseren.

Telefilms zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema’s. De coproducties van onafhankelijke producenten en de publieke omroep krijgen financiële steun van CoBO, de uitvoerder van het project.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren